مشاوره حقوقی رایگان - دیه فوتی

من با پسرم 24 اسفند 99 تصادف کردم و فوت شدند ، تو ماه حرام (رجب) بوده
حالا ادامه کارهای دادسرا و کلانتریش خورد به تعطیلات عید که دیگه کارت‌های کروکی و کلانتری و رای دادگاه برا سال جدید 1400 تکمیل میشه،
میخاستم ببینم دیه بر اساس ماه حرام سال 99 پرداخت میشه یا ماه حرام 1400؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بر مبنای زمان پرداخت دیه .
موفق باشید

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام ضمن عرض تسلیت ، دیه به قیمت یوم الادا میباشد یعنی اگر حتی در سال 1401 پرداخت شود ، به قیمت سال پرداخت محاسبه و پرداخت می‌شود.
فکر کنم مستند آن ماده 13رقانون بیمه 95 باشد