مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی شورا

سلام
بنده بابت یک چک 4 میلیون تومان
در سال97 در شورا با شاکی توافق کردیم که ماهی 500 به کارت وی واریز نمایم که قسط اخر چک من را بدهد و من هم تسویه کنم گزارش اصلاحی تنظیم و به من ابلاغ
من هم 3/500 ریختم
قسط اخر زنگ زدم چک من را بده
که توافق نشد ماند
10 روز پیش یک ابلاغ امده
نوشته ابلاغ استحضاری جهت کسر از حقوق شما صادر شد. شعبه اجرا احکام

الان چکار کنم از کجا شروع کنم
کجا برم راهنمایی
ممنون

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

سلام قسط آخر را به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید و اظهار نامه رسمی ارسال کنید و سپس با صدور اجرائیه از طریق اجرای احکام مدنی شورا اقدام نمایید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
گزارش اصلاحی همانند رای دادگاه به موقع به اجرا گذاشته میشود.
چون شما یکی از اقساط مورد توافق را پرداخت نکرده اید از حساب شما کسر شده است .
موفق باشید