مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

‏سلام.
یه مشاوره میخواستم که در صورت تایید شما نیاز به شکایت و وکیل دارم.
دو سال پیش برای یک شرکت پیمانکاری یه پروژه در زمینه برق داشتم. در حین اجرای کار از تیر برق افتادم و مینیسک پای راستم نصفه پاره شد. به علت یه سری مسائل مثل دادن یه قرارداد بزرگتر به ما، مارو از شکایت کردن منصرف کردن. در ضمن بیمه هم نکرده بودن. اونا زیر قولشون زدن و به هیچکدوم از حرفاشون که قول داده بودن هیچ حتی پول پایان کار مارو هم ندادن. بعد از این قضیه من پام خیلی اذیت میکرد تا دو هفته پیش که همون مشکل مینیسک باعث شد زانوم بپیچه و رباط هم پاره کنم. میخواستم ببینم چطوری میتونم حق طبیعیمو بگیرم. پزشک قانونی نرفتم اما مدارک پزشکی و شاهد دارم بابت حادثه

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
یک طرح دعوی بابت حوادث ناشی از کار طرح کنید و همچنین در اداره کار نسبت به بیمه و حقوق اقدام کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید از طریق دادسرا شکایت کرد ومطالبه دیه کرد