مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ملکی و درخواست معوض از شهرداری

با سلام و احترام
ما یازده ورثه هستیم که شهرداری یکی از شهرهای نوپای استان اردبیل، ده سال پیش دو قطعه از زمین های کشاورزیمان را به مساحت 3000 مترمربع بدون رضایت و بدون پرداخت معوض تخریب کرده و بولوار ساخته است. از سه سال پیش با مراجعه به شهرداری، استانداری، وزارت کشور و دفتر رهبر به لحاظ اداری حقانیت خود را اثبات کردیم. از طرف استانداری، خانم ..... با چند نفر به شهرداری مذکور مراجعه و اعلام کردند که هیچ سند و مدرکی در پرونده، موجود نیست که شهرداری را مجاز به تخریب زمین ها بکند. گفتنی است با اقدام مضحکی، قهوه چی محل، زمین های ما را به شهرداری واگذار کرده و امضا زده است. شهردار ......... در نامه به استانداری، او را نماینده ی وراث، معرفی کرده اند !! ظاهرا او نماینده ی خودخواسته و خود ساخته است و از نمایندگی چیزی جز ساختگی بودن ندارد.
ما برای دریافت معوض ملکی یا ریالی زمینهایمان شکایت به دادگاه بردیم اما پس از جلسات مکرر دادگاه به صرافت و از حرف های جسته گریخته ی قاضی دریافتیم که ایشان با هماهنگی شهردار و با استفاده از نفوذ نماینده ی ساختگی در محل، اشخاصی که را که ده سال پیش زمین هایشان، توسط شهرداری بدون پرداخت معوض، تخریب و ساخت و ساز شده، دسته دسته به محکمه می آورند. و از آن ها شهادت می طلبند که آن زمان ملک هایشان را به شهرداری رایگان بخشیده اند تا این امر دلیل و حجت موجهی باشد برای عدم پرداخت معوض ملکی یا ریالی به ما !!
جناب وکیل، لطفا بفرمایید :
1 ) آیا قاضی می تواند چنین حکمی بدهد؟
2 ) اگر قاضی چنین حکمی داد، ما چه باید بکنیم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بایستی مدارکتان را دید و مطالعه کرد وسپس اظهار نظر نمود.