مشاوره حقوقی رایگان - رفع تعطیلی کار توسط شهرداری

با سلام اینجانب مالک زمینی هستم که در حال ساخت میباشد بنده و مجری ساختمان به دلیل اینکه ایشان در سال 97 با قیمت پایینتری با ما قرارداد بسته اند و اکنون به دلیل بالا رفتن تعرفه ها پشیمان شده و تقاضای فسخ داده.
و به دلیل مشکلاتی که بابت این موضوع بود ایشان برای وارد کردن خسارت به بنده چون با تقاضای فسخش موافقت نکردم با دادن نامه به شهرداری با عنوان اینکه طبق نقشه مصوب نظام مهندسی عمل نکرده ایم و اضافه زیر بنا داریم باعث تعطیلی کار اینجانب شده است.
در حال حاضر از شما راهنمایی میخوام در مورد اینکه چطور نامه بلامانع برای ادامه عملیات ساختمان بگیرم با توجه به اینکه 99درصد ساخت و ساز ها دارای اضافه بنا میباشند.
متذکر میشم که ساختمان در مرحله اجرای سقف اول میباشد و از نظر فنی و اجرایی هیچگونه مشکلی ندارد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد یا مشارکتنامه فی مابین دارد و باید آنها بررسی شود . ترجیحا به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید