مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی و دیه زیر 10 میلیون

سلام . بنده چند ماه قبل با چند جوان که اهل درگیری و . . . هستند جرو بحث کردم ولی به درگیری نکشید . بعد از مدت زیادی که گذشت باخبر شدم که علیه من شکایت کردند مبنی بر ضربه به صورت با جسم سخت. نامه پزشک قانونی گرفته بودند. در صورتی که من یک بازنشسته با سن 53 سال و اندی حتی دست به رویشان بلند نکردم . من چون آشنا به مسائل حقوقی نبودم و بار اولم هم بود چند روز قبل از رأی قاضی قدری پرونده را نگاه کردم و فکر میکردم که اگر واقعیت گفته شود و از روی سابقه و . . قاضی مرا تبرئه می کند . در دفاعیه تمام وقایع را با دلیل از سیر تا پیاز شرح دادم . حتی یک شاهد هم داشتم ولی متأسفانه از روی ترس از آنها راضی به شهادت نشد. آخر قاضی برمبنای نظر پزشک قانونی مرا ملزم به پرداخت دیه کرد . می خواهم بدانم آیا راهی هست که بعد از رآی قطعی و دیه زیر 10 میلیون به حقم برسم و واقعیت مشخص شود .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر رای قطعی شده راهش فقط قسطی کردن دیه است که انهم هر سال بیشتر میشه