مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قاضی

کسی به دلیل ضرب و جرح از بنده شکایت کرد ولی بنده ایشون رو نزدم و فرد دیگه ای زد! قاضی با استشهاد محلی و صورت جلسه رای به محکومیت من داد! یک درصد دیه کامل هفت دینار ارش ! حتی در جلسه رسیدگی شاکی حضور نداشت ! مگر نباید شاکی باشد قسم بخورد و ثابت کند یا دلایل دیگر ...؟! بنده به حکم قاضی اعتراض دارم ولی بعضیا میگن چون یک درصد دیه کامل هست نمیشه تجدیدنظر بره و اگه بره با همون رای قبلی تایید میشه!! جالبه قاضی به همین راحتی حکم داد و من هم اصلا نمیتونم اعتراض کنم! خب اینجوری هرکی خودزنی میکنه میندازه گردن دیگری! کمترین چیز این بود که قاضی در جلسه دادرسی هردو مون رو میخواست و قسم میخوردیم!
به فرض تجدید نظر هم علیه بنده رای بده و بدوی رو تایید کنه تکلیف من چیه؟ نظر شما چیه؟

مگه میشه منی که کاری نکردم رای بر علیه‌م صادر بشه و دیه بدم! این دیگه خیلی ناحقه! طرف حکم اعدامش میاد میفرستن تجدیدنظر حالا این حکم من که از اعدام بدتر نیست! تازه من کاری نکردم و حکم کاملا اشتباه صادر شده!

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
حکم صادره شده قطعی و غیرقابل اعتراضه