مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زن توسط مرد و اعتراف

سلام همسر یه زن زنش رو به اجبار از خونه خودش فرستاده خونه باباش یه ماهه در خونه رو قفل کرده و کلید رو به زن نمیده. تو پیامک به یکی از آشناها خودش گفته که من خودم زنم رو فرستادم. و بعد از مدتی پادرمیونی باز هم پیامکی فرستاده مبنی بر اینکه من تا فردا تصمیمم رو میگیرم یا میارمش یا بیخیالش میشم حالا خونه رو بی اجازه زن جابجا کرده به شهر دیگه
زن هم قبل از جابجایی با 110 تماس گرفته و صورت جلسه شده که خونه رو قفل کرده مرد. آیا زن میتونه شکایت کنه طلاق بگیره و مهریه و حضانت فرزندش رو هم بگیره ؟
البته الان مرد برای اینک میدونسته زن حاضر به زندگی در اون شهر نیست و فرار از مهریه اینکار رو کرده و ادعا کرده ما با هم تصمیم گرفتیم یه مدت دور باشیم که با پیامک اولی در تناقضه و طبق ادعای زن همچین تصمیمی نبوده

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
ابتدا برای ترک انفاق کیفری اقدام کنید
مهریه قابل مطالبه هست در هر حال منتها اگر همسرتان اموالی ندارد بهتر است فعلا در این خصوص اقدامی نکنید و حضانت فرزندان هم بستگی به سن آنها و تصمیم دادگاه دارد.