مشاوره حقوقی رایگان - بانک

باسلام و احترام
اینجانب سال 92 ملک خود را جهت ضمانت وام در رهن بانک گذاشته که به خاطر عدم پرداخت اقساط از جانب وام گیرنده سال 96 به تملک بانک درامد.
بعد از و حدود 6 ماه قبل بنده با توافقی که با مدیر عامل بانک ... استان مبنی بر اجاره به شرط تملیک انجام داده و به گفته ایشان ملک کارشناسی و 20درصد مبلغ ملک را به حساب بانک واریز کردم. پس از ان بارها به بانک مراجعه و تقاضای قرارداد کرده که هربار بهانه های مختلف قرارداد اماده نبوده.
حال بعداز 6ماه و واریز مبلغ و کارشناسی ملک. بانک میگوید قیمت ملک افزایش یافته و میخواهد مجددا کارشناسی و بصورت نقدی بفروشد‌. لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدام قانونی میتوانم انجام دهم.
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
متاسفانه بانک در این زمینه از وضعیت سو استفاده کرده پیشنهاد دارم با فرض انعقاد قرارداد شفاهی درخواست الزام بانک به تنظیم سند رسمی را داشته باشید