مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک وصیت شده

سلام. یک سال است که همسر پدرم وصیت کرده است. وصیت کرده بود که خانه پدری به همسرم میرسد. اما خواهرانش هنوز هم به آن خانه که در روستا است وابستگی داشته و بدون اجازه رفت و آمد میکنند. وکیل وصی ایشان هم پسر بزرگتر است که هیچ نظری نمیدهد. حالا ما میخواهیم بدانیم چگونه قانونی باید سند را به نام همسرم کنیم و آیا نیاز به رضایت همه هست یا خیر؟

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
ایشان نمیتوانستند مازاد بر ثلث وصیت کنند و این امر باید مشخص شود اگر مازاد بر ثلث باشد اجازه وراث لازم است والا باید دادخواست بدهید و مطالبه کنید