مشاوره حقوقی رایگان - آسیب در حین خدمت

سلام. بنده دارای 15 سال خدمت در نیروی انتظامی میباشم. بنده حین کلاس آموزش میدان موانع از ناحیه آشیل پای چپ مصدوم شدم که آشیل پای من پاره شد و مورد جراحی قرار گرفتم. حال خواستم ببینم در کمیسیون پزشکی ناجا چه تصمیمی گرفته میشود؟ ممنونم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
بستگی به میزان مجروحیت شما دارد ، درصورتیکه مجروحیت شما منجر به معلولیت حین خدمت شده باشد مطابق با مواد 138 و 139 و 140 قانون استخدام نیروهای مسلح باید در کمیسیون تایید شود و پس از آن از مزایای ماده 108 آیین نامه استخدام نیروهای مسلح بهره مند خواهید شد .
موفق باشید