مشاوره حقوقی رایگان - واریز‌ نفقه

باسلام بنده نزدیک یکساله نفقه خانومم‌ رو ماهیانه به شماره حسابی واریز می‌کردم 2 روز پیش که رفتم بانک پول بریزم حسابش
کارمند بانک گفت که حسابشو مسدود کرده و قابل واریز وجه نیست خواستم ببینم چیکار کنم؟
چون ایشون ازم شکایت کیفری ترک‌ انفاق کرده و رای نگرفته
اما دنبالشه که نتونم پول بریزم حسابش
که تو دادگاه تجدید نظر علیهم رای بگیره
البته یه حساب دیگه ازش دارم که استفاده نمیکنه
پولو بریزم‌ به اون حسابش؟
یا اظهار نامه بدم‌که شماره حساب اعلام‌ کنه؟
اگه شماره حسابشو اعلام‌ نکردو و همه حساباشو بست تکلیف من‌ چیه؟
باید چیکار کنم؟
میتونم‌ به حساب دادگستری پول بریزم؟
این حساب دادگستری‌ رو چجور‌ باید بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بدوا یه اظهارنامه بفرستید برای تعیین شماره حساب و در صورت عدم پاسخ به اجرای احکام شعبه اعلام کنید که حساب بسته شده و در صندوق دادگستری مبالغ را واریز کنید.

پرسشگر :

با سلام
اظهار نامه دادم که شماره حساب اعلام کنند اما جواب نداد
به اجرای احکام دادگاه خانواده مراجعه کردم گفتن چون پرونده نفقه ندارین شماره حسابی به شما نمیدیم
تکلیف چیست؟
فردا علیهم ترک انفاق کیفری شکایت‌کنه باید چی کنم؟

یک وکیل

سلام ابتدا اظهار نامه ارسال ودر صورت عدم همکاری .وجه نفقه به حساب صندوق دادگاه واریز شود