مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال زوجه توسط زوج

سلام. بنده یک سال و 4 ماه هست که عقد کردم و همسرم روز اول قبول کرد که در آموزش و پرورش کار کنم و در حضور چندین نفر هم گفت و این که من اطلاع نداشتم که حق کار رو میشه جزء شروط عقد قرار داد و ننوشتیم. الان زیرش زده است و میگوید نمیگذارم در آموزش و پرورش کار کنی و من از طریق کنکور سراسری قبول شدم. چی کار کنم؟ آیا میتونه مانع بشه یا الکی بگوید به زندگی اش نمیرسد؟ اگر بگوید دادگاه به او رای می دهد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر در سند ازدواج حق اشتغال قید نشده میتواند منع شما را بخواهد