مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ورثه ای

با سلام. پدر من 8 سال قبل یک قطعه زمین را در قبال انجام کاری ( که طبق گفته شهود انجام نشده) فروخته است. نکته این جا هست که الان مشخص شده زمین اصلا به نام پدرم نبوده و به نام پدربزرگم بوده است و به غیر از پدرم دو وارث دیگر نیز دارد. مهر شورای روستا و دهیار نیز در این تفافق نامه وجود دارد. حالا شورا پاسخگو نیست و ما بلاتکلیف مانده ایم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
با توجه به اینکه ملک دیگران را فروخته معامله فاقد اعتبار حقوقی است مگر اینکه ثابت کند از مالکین وکالت در فروش داشته