مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن پول رهن مستاجر

سلام. ما دو سال پیش خونه رو به کسی که از او خریداری کرده بودیم رهن دادیم.حالا میخواهند خالی کنند ولی میگویند قبل از تحویل کلید خونه، اول پول رهن رو به من بدهید. من چند روز بعد خانه رو خالی کنم و کلید ها رو تحویل بدم . این کار درست هست؟ ما چی کار کنیم که خیالمون از بابت پولی که پس میدهیم هم راحت باشد؟ روش قانونی پس دادن رهن چیه؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
مقداری از مبلغ را و نه کل آن را تحویل دهید تا جایی را تهیه کند و داخل اجاره نامه از او رسید بگیرید که این مبلغ را دریافت کرد و موظف است در فلان تاریخ ملک را تخلیه و هم زمان بقیه مبلغ را بگیرد و در صورت عدم تخلیه در تاریخ مشخص وجه التزام قرار دهید.