مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پس دادن پول رهن

با سلام
ميخواستم بدونم نحوه ی پس دادن پول رهن از نظر قانونی به چه صورت هستش؟؟؟ يعنی بايد كل پول رو زمان تخليه منزل و پايان قرارداد پس بديم ؟؟؟؟؟
يا نه مثلا يه مبلغ از پول رو يه مدت قبل از تخليه منزل پس بديم تا اون مستاجرم بتونه يه جايی رو بگيره و اگه در اين صورت مستاجر يه مبلغی از وديعه رو بگيره و منزل رو تخليه نكنه چطوری بايد حكم تخليه رو گرفت ؟؟؟؟
در كل روال قانونی پس دادن رهن به چه صورته ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.توافقی است و اگر بخشی از پول رهن را هم بدهید مشکلی نیست و الباقی را واریز می کنید و تخلیه را میگیرید/