مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

پرونده من حکم خورده منع تعقیب خورده من هم گزارش کلانتری پزشک قانونی دارم شاهد هم بوردم براشون تو تحقیقات نوشت چاقو دسته اونی که من شکایتش کردم متهم هم قبول کرد که منو زده ولی قاضی میگه که چون یک شاهد اوردی پرونده رو رد کرد
پایگانش کرد آیا میشه برم اعتراض بزنم که شاهد دارم بعد هم طرف قبول کرده منو زده آیا دوباره حکم میزنن چون حکم قاضی رو قبول ندارم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگه اقرار نزد قاضی انجام بشه نیاز به ادله دیگر نیست شما میتوانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به قرار منع تعقیب اعتراض کنید . در صورت نیاز به مشاوره بیستر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید و دفاعیات خود را طی لایحه به دادگاه اعلام کنید.
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در فرصت باقیمانده به قرار اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید به قرار منع تعقیب اعتراض نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر متهم اقرارکرده و شاهد هم دارید اعتراض کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

باسلام و احترام می‌توانید در مهلت مقرر قانونی جهات ایراد خود را مطرح نمایید