مشاوره حقوقی رایگان - صلح

با سلام، آیا کسی میتونه مالی را به نوه خود در زمان حیات خود انتقال بده با این شرط که مادر اون بچه بعد از فوت بچه حقی از اون مال نداشته باشه، به عبارت بهتر مادر از بچه ارث نبرده. باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.هر کسی در زمان حیات خود حق هرگونه تصرف و نقل و انتقالی نسبت به اموال خود دارد.ولی بعد از انتقال انتقال گیرنده باید تمهیدی بیندیشن که اموالش به وراث قانونی وی نرسد مثلا صلح مدت دار بنام هر کسی که مایل باشند کنند،به این معنا که تا زمان حیات بنام نوه شماست و بعد از فوت بنام کسی میشود که صلح کردن