مشاوره حقوقی رایگان - باسلام

با شخصی طی مدت یکسال روابط کاری داشتم که ایشون از بنده شکایت کرده و با در نظر گرفتن اینکه نه چک داره از من و نه سفته ای بجز یک رسید دستی به مبلغ ٢٢٠٠٠٠٠ت که خودم امضا و اثر انگشت زدم تحویل ایشان دادم که یکبار برای من ابلاغیه اومد و نتونستم حاضر باشم در جلسه اول که من منتظر ابلاغیه دوم بودم که با حکم جلب منو بازداشت کردن به دستور قاضی و به مبلغ 8800000ت محکومیت بنده که من این مبلغ رو کلانتری روی پرونده گذاشتم که تعطیلات پایان ماه صفر رو بازداشتگاه نمونم حالا با توجه به اینکه سند معتبری از من نداشته تا این مبلغ ممکنه همچین چیزی که بنده پرداخت کنم البته من بدهکارم به ایشون ولی تا سقف نهایتا ١5٠٠٠٠٠ ت مابقی رو جنس دادم به شخصی با وانت برده دم خونش تحویلش داده به مبلغ 6٠٠٠٠٠٠ که به من در مقابلش جنس موردنیازمو تحویلم بده بارو تخلیه کرده بعد از یک هفته امروز و فردا رفته شاکی شده که من بدهکارشم و حرفی از جنسایی که تحویلش دادم نزده شاهد هم دارم تکلیف چیه و باید چیکار کنم که حق به حق دار برسه به هر دو طرف
با تشکر از شما

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.اگه رای غیابی صادر شده واخواهی بدید و با مدارکی که دارید حقانیت خود را ثابت کنید تا به مبلغ اصلی بدهی محکوم شوید.اگه رای قطعی هست باید مبلغ محکومیت را به اجرا بسپارید و بلافاصله دادخواست دهید و تامین خواسته فوری که وجه سپرده شده توقیف شود تا پرونده ای که شما مطرح کردید تعیین تکلیف شود.