مشاوره حقوقی رایگان - رسید پول

سلام‌.سال 94 یکی از دوستان بنده با توجه به بدهکار بودن اینجانب به بانک یک فقره چک 900 میلیون نزد بانک به امانت گذاشت و از بانک برای من مهلت گرفت و یک رسید از من گرفت که من 700 میلیون به ایشان بدهکار هستم. بعد از حدود دو سال وام را تسویه کردم و دوستم چک خودش رو از بانک گرفت. با توجه به این که در رسیدی که به ایشان داده بودم هیچ اشاره ای به ضمانت وام نشده است، چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

هانیه سادات حسینی لر

هانیه سادات حسینی لر :

استان :

با سلام، صرفنظر از اینکه دادن چنین رسیدهایی کاملا اشتباه هست، در حال حاضر مجبور هستید از حداقل دو شاهد برای اثبات ادعای خودتون در دادگاه کمک بگیرید. منتها شهود باید دقیق و هماهنگ شده در دادگاه شهادت بدهند