مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام
پدر بنده ضامن وام شخصی شده و تمام اقساط را به ناچار پرداخت کرده است. بانک سفته های ایشان را جهت پیگیری به پدرم داده است. سفته ها عندالمطالبه و به نام بانک تجارت بوده. حال با توجه به اینکه سفته ها دست بنده بوده و پدرم که ضامن باشد پشت آنها را هم امضا کرده، چطور میتوانم جهت احقاق حق و مطالبه پول اقدام کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام.پدرتون می توانند از بانک گواهی مبنی بر پرداخت اقساط وام دریافت کنند و علیه وام گیرنده مطالبه وجه بدهند.