مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

با سلام، بنده سه فرقه چک به عنوان امانت به دوستم دادم که در قبال آن در حضور شاهد، اثر انگشت و امضا داده است که ایشان وجه آن را پرداخت کنند حالا ایشان چک را در بازار خرج کرده و زیر بار پرداخت آن نمیرود لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما فقط ميتوانيد با ان رسيد در دادگاه مطالبه وجه نماييد و متاسفانه فاقد وصف كيفري بوده و نميتوان به عنوان خيانت در امانت شكايت نمود چون شما چك را در اختيار او براي خرج در بازار گذاشته ايد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

وصف کیفری ندارد و در صورتی می توانید به دوستتان جهت مطالبه وجه چک اقدام نمایید که شخصاً مبلغ چک را در وجه دارنده پرداخت نمایید.