مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه آپارتمان

با درود. چندین سال هست برادرم در آپارتمان من نشسته است و بعد از فوت پدرم الان آن را تصاحب کرده است و بلند نمیشود. من هم با توجه به این که هیچ گونه قراردادی نداریم و فقط به اعتبار پدرم نشسته است و در حال حاضر فقط سند ملک را دارم. جهت شکایت آیا میتونم حکم تخلیه بگیرم؟ هیچ گونه اجاره ای در این چندین سال نداده است و فقط بابت اجاره قسط وام آپارتمان را پرداخت کرده است. ممنونم. راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر قراردادی ندارید می‌بایست دادخواست خلع ید. مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را ارائه دهید