مشاوره حقوقی رایگان - توقف عملیات اجرایی

با سلام و تبریک سال نو. آپارتمان من را به حکم دادگاه تجدیدنظر تخلیه کردند. از طریق ماده 477 اعاده دادرسی دادم که رئیس دادگستری استان خلاف شرع و بین آن را تایید کرد و همرا ه نظریه هیئت کارشناسی دادگستری استان به قوه قضاییه ارسال گردید. حال بعد از شش ماه از واحد اجرای احکام که حکم تخلیه را اجرا کرده بود تماس گرفتند که برای شما حکم توقف عملیات اجرایی اومده و از طرفی مطلع شدم که شخصی که به نفع او آپارتمان من را تخلیه کرده و تحویل وی دادند آپارتمان مذکور را به شخص دیگری فروخته است. حال سوال من از شما بزرگواران این است که: 1- توقف عملیات اجرایی علی رغم این که آپارتمان را از من گرفتند و حتی آن را به شخص ثالثی فروختند چه معنایی دارد؟ 2- آیا قضیه به همین جا ختم شده و آپارتمان را به من برمی گردانند یا قضیه هنوز ادامه دارد؟ لطفا بنده را راهنمایی فرمایید. ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
چون اعاده دادرسی، پذیرفته شده است، عملیات اجرایی متوقف می گردد.
متعاقب صدور حکم توسط شعبه دیوان، عملیات اجرایی الغا و به حالت سابق اعاده می شود.

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید