مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه آپارتمان

با سلام برای تخلیه یک واحد آپارتمان به دلیل عدم پرداخت کرایه بیشتر از یکماه درخواست فسخ قرارداد و تخلیه زدم. در مورخ 31 شهریور وقت رسیدگی در شورای حل اختلاف بود و اظهارات ثبت شد و چند روز بعد برای این متن ارسال شد. (( در تاریخ 02 / 07 / 98 وقت رسیدگی به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 09 / 07 / 98 تغییر کرد))

برای من از طرف کارشناسان این سایت پاسخ دادند که باید منتظر تصمیم بعدی باشید و به اطلاعات مندرج در سامانه چندان اکتفا نکنید
میخوام بدونم که من هیچ اقدامی نباید انجام بدم ؟ آیا لازم نیست که در تاریخ مشخص شده به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟
اگر باید اقدامی انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمائید.باتشکر

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

وقت نظارت بدون حضور طرفین توسط اعضای شورا به پرونده رسیدگی میشه و درصورت تعیین جلسه از سوی شورا به شما وقت جلسه ابلاغ می گردد