مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا از منزل

با سلام. حدود یک سال پیش از خونه ما دزدی شد و تمام طلاهای من رو سرقت کردند. دی ماه از آگاهی تماس گرفتند که دو نفر از دزدها رو دستگیر کردند اما هیچ اطلاعاتی به ما ندادند و حتی شماره پرونده رو هم ندادند تا بعد از کلی پیگیری و رفت و آمد اسفند ماه گفتن پرونده رو به دادگاه پیش بازپرس فرستادند و یک پیامک برای ما اومد با همین مضمون که پرونده دست بازپرس است و در صورت لزوم خبرتون میکنیم. حالا تکلیف ما چی هست؟ فقط یک شماره کلاسه پرونده به ما دادند و گفتند خبرتون میکنیم. اصلا دست ما به چیزی میرسد؟ روند کار همین طور هست یا دارن ما رو سر میپیچونند؟ همه دار و ندارمون رو بردند و چی کار کنیم؟ لطفا عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی ام کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام باید پیگیر باشین در هرصورت بدلیل حجم کار شعبه پرونده ها روند طولانی دارند