مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بودم از حساب بانک برداشت کرده

ضامن همکار بودم و تسهیلات گرفته شده همکار بعلت مشکلات و بدهی اقساط را نداده و بانک کلیه اقساط را از من که ضامن بوده ام بدون اطلاع رسانی کم و حسابم مسدود شده این پولی که در حساب گذاشته بودم قرار بود بابت وام گرفتن در یک دوره از بانک وام بگیرم در شرایط سختی قرار دارم و تاکنون اینجانب هیچ قسط عقب مانده ای ندارم ممنون ميشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام متاسفانه بلحاظ ضمانت بایستی مبلغ را بپردازید و پس از پرداخت آنرا از مدیون اصلی مطالبه کنید.

پرسشگر :

سلام خسته نباشید
آیا پولی که از حساب ضامن برداشته شده
میشود شکایت کرد از شخص وام گیرنده
و چه مجازاتی برای این عدم قسط ندادن
و به عهده انداختن آن به ضامن برایش
قانون در نظر میگیرد
متشکرم

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

شمادتنها در حدودی که قسط صاحب وام را به عنوان ضامن پرداخت کرده اید و یا از شما کم شده حق مراجعه و طرح دعوی علیه وام گیرنده را دارید دادخواست مطالعه وجه

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام متاسفانه چاره ای ندارید مکر ایبنکه مطالبه ی مبلع را از همکاران طی یک دادخواست حقوقی داشته باشید.