مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام وقتتون بخیر.
من حدود شش ماهه که ازدواج کردم. همسرم به شدت به مادرش وابسته ست و حالت ترس ازش داره طوری که رو تخت بیمارستان بودم سرم رو قطع کردن از دستم که بره به کار مادرش برسه. مادر ایشون با ازدواج ما کاملا مخالف بودن و هنوز هم به طرق مختلف اعلام میکنن باید طلاق بگیریم. و همسرم مدام پیش خانوادشه و من رو تنها میگذاره. وقتی هم میگم طلاق میگیرم و مهریه م رو میگیرم مسخره میکنن و میگن طلاقت نمیدیم و مهریه ت هم میتونی برو بگیر. یا میگن وسایلت رو جمع کن میخوایم از خونه پرتت کنیم بیرون. سوال من اینه من چجوری طلاق بگیرم و مهریه م رو بگیرم؟ ضمنا ایشون مفاد نفقه رو اجرا نکردن و مدام بنده رو ترک میکنن میرن پیش مادر خودشون.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

حق طلاق با مرد است مگر در برخی موارد خاص که عسرو حرج شما اثبات شود در نهایت ابتدا نسبت به مطالبه حقوق مالی خود اقدام کنید