مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن ملک دارای وام.

باسلام و عرض ادب. من یک واحد آپارتمان رو به تازگی فروختم که حدود 11 میلیون از وام بانک مسکن آن باقی مانده و ضامن این وام مادر بنده هست , در مبایعه نامه قید شده که خریدار موظف هست ضامن وام رو تعویض کند. من کل پول رو گرفتم و ملک رو تحویل دادم. حالا ایشون میگن ضامن ندارم و اصرار دارن بدون تعویض ضامن و با دادن چک ضمانت بریم سند بزنیم که من کاملا مخالف هستم. از طرفی ایشون مدعی هستن چون کل پول رو دادن و ملک رو تحویل گرفتن تمام اسناد و مدارک خونه رو باید بهشون تحویل بدم , که من ایکار رو نکردم و گفتم بعد از سند زدن مدارک بهشون تحویل داده میشه. میخواستم بپرسم این آقا میتونه با شکایت یا پیگیری قانونی به هدفش برسه و در این موارد قانون حق رو به کی میده. ممنون از پاسخگویی شما.

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام امکان جایگزین ضامن /توسط بانک ها در حوزه اختیارات و صلاحیت بانک مذکور بوده و غالبا ضامن را تغییر نمیدهند/شایسته است شما یک فقره چک با ضمانت شخص معتبر از خریدار دریافت و با تنظیم سند عادی شرط و قید فرمایید در صورت عدم پرداخت به موقع حتی یک قسط،خریدار مکلف به کارسازی تمام اقساط بوده و در وصف امتناع فروشنده می تواند،وجه چک را وصول و اقساط بانک را پرداخت نماید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
شما از طریق اظهارنامه یاداوری کنید که مطابق توافق طرفین مقرر گردیده که شما نسبت به معرفی ضامن اقدام کنید اگر ظرف مهلت ...روز نسبت به معرفی ضامن اقدام ننمودید معامله فسخ می باشد و شما متحمل خسارات قانونی حسب مبایعه نامه یا عرف خواهید شد.