مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلگرامی

سلام وقت بخیر
من قبل از عید برای فردی مقداری پول زدم که یه مقدار ارز دیجیتالی رو برام بفرسته ولی طرف دبه کرده و هنوز نفرستاده. شماره موبایل و کارت و عکس شناسنامه طرف رو دارم.
به پلیس فتا گفتم میگه باید بری دفتر قضایی شکایت کنی
میخام بینم راه دیگه ای نداره ؟!
و ایا ثبت شکایت و.... رایگانه !؟ یا چقدر هزینه داره!!؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و دادخواست بدهید و هزینه دادرسی
و ... هم پرداخت نمایید. و ....
و مبلغ هزینه دادرسی هم بستگی به نوع خواسته و جرم دارد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.
بله باید در دفتر خدمات قضایی شکایت را ثبت کنید. حدودا 100 هزار تومان هزینه دادرسی می باشد.