مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک پدری از خواهر و برادران

با سلام و احترام
پدر بنده واحدی به ارث گذاشته اند که حدود 72 متر با پارکینگ هست که این ملک دو تا مسئله داره :
1. اول اینکه بدلیل ساخت خونه کناری بنظر می رسه زمینی که واحد در اون قرار داره اصلاحی بخوره و من چون می خوام بصورت توافقی سند بنام بزنم نمی دونم متراژ دقیق خونه چقدر هست.
2. پارکینگ این واحد قبلاً بصورت مسکونی دراومده (خلاف ساختن) و شده منبع درآمد مادرم هست.
من بخاطر مادرم میخوام این خونه بخرم ولی هم نگران اینم که پارکینگ خراب بشه و هم اینکه مقدار اصلاحی که روی خونه می خوره رو دیگه من پولش رو ندم. در هر صورت اگر شهرداری بیاد و بخواد خونه رو اندازه گیری کنه احتمالاً متوجه واحد خلاف ساخته شده در پارکینگ می شه.
شخصاً اگر بر منطق باشه این خونه رو نمی خرم چون دردسر داره ولی چون به ضرر مادرمه میخوام این خونه رو بخرم.

اگر راهی داره که من بدون این دردسر خونه رو به نام خودم بزنم راهنمایی کنید که هم شهرداری تا زمانی که خودم نخوام خونه رو بفروشم نیاد هم پول اضافه بابت اصلاحی کم شده از متراژ خونه ندم.

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام بفرمایید مالک قبل از معامله تکلیف اصلاحی و انبار را مشخص نماید بعد معامله کنید