مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی موتور سیکلت

سلام و‌ خسته نباشید
من سال 92 یه موتور خریدم رفتم تعویض پلاک و پلاک به اسم خودم گرفتم ، کارت موتور و برگه سبز موتور رو الان دارم ولی بقیه مدارک رو ندارم مثل سند محضری و برگه کمپانی و ... ، سوالم اینه الان چجوری میتونم موتور رو سند قطعی به نام خودم بزنم ؟

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و مطالبه خسارات برعلیه فروشنده در دادگاه حقوقی اهواز مطرح می نمایید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

برگ سبز به نام خودتونه؟ اگه نیست باید با مالک که برگ سبز به نامش هست بری واسه انتقال، در این خصوص با راهنمایی ورانندگی مشورت کنید