مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده

سلام من 21 سال دارم و تازه خدمتم تموم شد و با پدر معتادم به مشکل خوردم که من را نمیخواد نگهداری کند و الان خونه را هم نمیدهد. من از بچگی تصادف کردم و جراحت شدید صورت و سر و در اعضای دیگر بدن برداشتم که باعث شد 6 ماه بستری باشم و بیمه به پدرم تعلق گرفت. الان که من را از خانه بیرون کرده میتوانم شکایت کنم و درخواست دیه ام را کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله میتوانید بامدارک از پدرتون شکایت حقوقی کنید ودیه تان را ازایشان مطالبه کنید