مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه طبقه بالای

با سلام وقت بخیر
بنده در یک آپارتمان چهار طبقه 12 واحدی زندگی میکنم و در طبقه دوم هستم و متاسفانه طبقه بالای من یک پسر 10 ساله دارند که مدام تو واحد خود فوتبال بازی میکنه و خیلی صدای وحشتناکی به واحد ما میاد چندین بار از این همسایه خواستم که نگذارد فرزندش در خانه فوتبال بازی کند و در جواب ایشان گفتند مشکلی نیست بچه باید بازی کند فقط موقع استراحت اگر بازی کرد من به فرزندم اخطار میدم ولی در همان ساعتی که فرزند ایشان فوتبال بازی میکند تکلیف آسایش ما چی میشه خواستم بدونم من در این خصوص میتونم معترض باشم یا خیر ؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شما می توانید به اتهام ایجاد مزاحمت از طفل و والدینش به عنوان مسبب ومشوق درتولید سروصدا وسلب اسایش شکایت کنید دراینجاسبب اقوی ازمباشره و از والدینش شکایت کنید