مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واهی

با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای شما
بنده از شخصی طلبکار بودم و رسید بانکی واریز وجه و رسید دستی از طرف داشتم و پول رو پرداخت نکرد و در دادگاه شکایت کردم، روز جلسه دادگاه طرف نیامد و یک لایحه دفاعیه فرستاده بود و حسابی دفاع کرده بود، دادگاه حکم به نفع من داد، الان در مرحله اجرای حکم آمده میگه این لایحه جعلی است و امضاء من نیست (لایحه رو تایپ کرده و بعد امضاء الکی زده که با امضاء مسلم الصدور تفاوت داشته باشه و برای اینکه کارشناس از روی عادات نوشتاری تشخیص نده کپی رنگی از لایحه گرفته و فرستاده دادگاه) ، الان شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول کرده و کارشناس گفته این برگه کپی رنگی است ولی با امضاء مسلم الصدور ایشان تفاوت دارد و حالا بازپرس میگه اصل برگه رو تحویل بده که من هم گفتم من بی خبرم و دست من نیست و گفتم ایشان برای اطاله دادرسی این کار رو کرده
1 / سرنوشت پرونده کیفری چه میشود چون کپی رنگی است و اصل در پرونده نیست؟ (البته من حاضرم استکتاب بدم تا کارشناس بگه من جعل کردم یا نه و حاضرم قسم هم بخورم)
2 / سرنوشت پرونده حقوقی چه میشود چون کارشناس گفته این کپی رنگی است ولی امضاء مسلم الصدور ایشان نیست طرف اجازه واخواهی و یا اعاده دادرسی دارد یا نه؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می تواند واخواهی تجدیدنظرخواهی ...کنید.ربطی به شما ندارد اون شخص میتواند ادعا کند ولی ادعایش قابل اثبات نیست ودر هر صورت محکوم