مشاوره حقوقی رایگان - اعلام رای محکومیت در دادگاه توسط سایت ثنا که مربوط به شخصی با تشابه اسمی با اینجانب میباشد

باسلام
در فروردین ماه 1400 ضمن مرور سایت ثنا در صفحه صدور اگهی ها ، متوجه شدم که پرونده ای در دادگاه حقوقی یکی از شهرستانهای شمالی،
بامضمون ( تصرف عدوانی مال غیر و مطالبه اجرت المثل و هزینه های دادرسی و حق کارشناسی و خلع ید و قلع و قمع مستحدات ) برای شخصی با تشابه اسم و فامیل اینجانب ، (البته بدون مشخصات کامل و با عنوان مجهول المکان) تشکیل گردیده و در تاریخ 1399/09/24 طی رای دادگاه ، محکومیت خوانده صادر و هزینه های فوق را اعلام نموده اند.
1- آیا در رابطه با این تشابه اسمی نیاز هست که اینجانب جهت برائت از این پرونده، اقدامی انجام دهم و یا نیاز به دخالت در پرونده نمیباشد ؟ (البته بنده ساکن شهرستانی دیگر با 280 کیلومتر اختلاف میباشم)
2- ایا امکان دارد بدلیل این تشابه (نام و نام خانوادگی) نسبت به توقیف اموالم اقدامی از سوی مراجع ذیصلاح صورت پذیرد؟

پاسخ ها :

محمدحسین فاتح منش

محمدحسین فاتح منش :

استان :

درود.شماره ملی باید یکی باشه در غیر اینصورت موردی متوجه شما نیست