مشاوره حقوقی رایگان - ارسال ابلاغيه شخص ديگر در سامانه ثنا بدليل تشابه اسمي به بنده

با سلام و عرض ادب،
در كاربري شخصي سامانه ثنا در قسمت آگهي الكترونيك ابلاغيه شخص ديگري در شهرستان تبريز هم نام و هم فاميلي بنده در ليست ابلاغيه ها به بنده ارسال شده لطفا راهنمايي بفرماييد.
اسم و فاميلي آن شخص دقيقا با اسم و فاميلي بنده يكي هست ضمنا بنده خودم تبريزي نيستم و ساكن تهرانم

پاسخ ها :

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

موضوع را از طریق لایحه با اعلام کد ملی به شعبه اعلام نمایید تا ابلاغ به نحو صحیح صورت پذیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید کد ملی باید انطباق داشته باشد تا به شما ارسال شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پیشنهادمیگرددحضورا به شعبه مراجعه نمایید