مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با کد رهگیری اشتباه

با سلام و سپاس
بنده مستاجر هستم و پارسال یک قرارداد رهن خانه در بنگاه نوشتم. قرارداد را بدون کد رهگیری دادند. اصرار کردم. و یک کپی از فرم کد رهگیری به من دادند که کد پستی آن اشتباه درج شده بود. و نه پیامکی آمد و در سایت استعلام کد رهگیری درست بود. در ضمن بنده سند خانه و کارت ملی مالک را موقع بستن قرارداد ندیدم و با همسر ایشان قرارداد بستیم و کلیه کارها را بنگاه انجام داد. الان می خواهند خانه را بفروشند. اگر همه قرارداد تقلبی باشد. بنده پول ودیعه خود را از چه شخصی بگیرم؟ البته بنگاه املاک مطمئن است و در آن منطقه کار می کند.
آیا می توانم برای بازدید خانه اجازه خریداران را به خانه ندهم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام م توانید مانع ورود شوید و در صورتی که مالک مدعی عدم اجاره شود می توانید از افراد شکایت کلاهبرداری کنید

یک وکیل :

درخصوص مبلغ ودیعه می بایست از کسی که باهاش قرارداد اجاره منعقد شده و اسمش بعنوان موجر آمده است بگیرید.