مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری پیمانکار

سلام خسته نباشید با ارزوی سلامتی برای شما و همکارانتون بنده یک سوال داشتم موضوع اینه که من درون محل کار اسیب دیدم و موجب جراحت شدید دستم شد و نه استعلاجی بهم تعلق گرفت از طرف شرکت در صورتی که دکتری که منو جراحی کرد گفت حداقل دو هفته استراحت تازه با همون حالت ( دست داخل اتل ) توسط پیمانکار ملزم به این شدم برم سر کار و چاره نداشتم جز شکایت از پیمانکار توسط اداره کار حالا بعد از یکسال و با صدور رای نهایی دادگاه پیمانکار بیمه ... را برای پرداخت دیه بنده به دادگاه معرفی کرده تمام مدارک کامل است ولی پیمانکار از پر کردن فرم اعلام خسارت سر باز میزند و هنوز فرم را برای تکمیل پرونده به بیمه نداده شاید چون سابقه بیمه شخص خراب میشود نظر شما چیست چه کار میشود کرد ؟

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام میتوانیدعلیه اون شکایت کنید البته اگر در آینده برای شما مشکلی ایجاد نکنند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اجرای احکام بخواه خودشون اقدام میکنند