مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
به علت درگیری فیزیکی بین من و همسرم بنده فرزند مشترکمان را برداشته و منزل را ترک کردم
دلیل درگیری شکاک بودن همسرم نسبت به همکاران خانم
بواسطه تحریک و حرفهای دوستانش بوده
همسر اقدام به شکایت و توقیف اموال نمود
بعداً اذعان نمود که اشتباه کرده
و کسی چیزی نگفته برداشتهای شخصی خودش بوده
آیا من میتوانم حضانت فرزند پسرم را که 6 سال و نیم دارد به عهده بگیرم
آیا میتوان از طریق قانونی نسبت به دوست همسرم شکایت کنم که تهمت زده
آیا خانه و زمین را که به نام همسرم زده ام جز اموال خودش محسوب میشود
همسرم با مدیر عامل شرکتی که کار میکردم تماس گرفته و از رابطه من و شخص مورد نظر که دوستش گفته پرسیده و آبروی من را برده
ضمن اینکه به همکارم هم تماس گرفته و......
الان بعد از گذشت یک ماه اعتراف میکند که اشتباه کرده و .......
الان شکایت کرده که استرداد فرزند و مهریه را خواهان است
من چه اقدامی میتوانم انجام دهم ؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

حضانت طفل تا هفت سالگی با مادر میباشد .حقوق مالی زوجه به قوت خویش باقی است.در صورت پرداخت یا انتقال مالی به زوجه و مطالبه مهریه از سوی زوجه ، میتوانید پرداختهای خود را بعنوان پرداخت بابت مهریه عنوان نمایید