مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم غیابی که به اجرای احکام ارجاع شده است

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای محترم سایت
حدود یک سال پیش با همسرم تفاهم نداشتیم که برای طلاق هم مراجعه کردیم و حتی به صورت محضری و سند رسمی مهریه ایشان را پرداخت کردم، اردیبهشت امسال ایشان به علت پشیمانی و برای اینکه سنگی جلوی پای من بندازد و از این طریق مانع طلاق گرفتن شود، در منزل 8 عدد بطری مشروب، 18 گرم شیره تریاک و 20سوت شیشه در منزل جاسازی کرده، سپس با مراجعه به پاسگاه و گزارش محل جاسازی شده، مامورها را بالای سر من فرستاده بود، موقع دستگیری و انتقال من به پاسگاه هم گفت اگه بخوام پای ایشان را وسط بکشم، جای دخترم وسط خیابان خواهد بود، حدود چهار ساعتی بازداشت بودم، پس از آن پیش قاضی کشیک رفتم و گفتم این مشکل از طرف خانواده همسرم به احتمال زیاد برام درست شده و خواهش کردم هرطور شده منو آزاد کنه، که قاضی محترم با فیش حقوقی منو آزاد کرد، مرداد ماه حکمی برایم صادر شده که یک سال حبس مهمترین بخش حکم صادره هست، منتهی اینجانب 10 آبان از طریق سامانه ثنا متوجه حکم صادره شدم، و بخاطر اینکه شهریور ماه حکم صادره به اجرای احکام ارجاع شده، از ترس بازداشت و زندانی شدن نمیتونم برم دادگاه و پیگیری کنم متاسفانه شرایط مالی برای گرفتن وکیل برام مساعد نیست، در حال حاضر همسرم از کرده خود پشیمان شده و حاضر هست بره دادگاه و واقعیت را بگه، منتهی ترس من از این هست که این کار ایشون نه تنها کمکی نمی تونه بکنه، بلکه برای خودش هم مشکل پیش میاد، که در اینصورت دخترم باید هم پدرش و هم مادرش را پشت میله های زندان ببیند.
ببخشید که طولانی شد، امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم، لطفا به چند سوال حقیر پاسخ بدید :
1 - آیا میتونم به این حکم غیابی که به اجرای احکام رفته اعتراض کنم یا خیر ؟
2 - راهی وجود داره که بدون مراجعه خودم و گرفتن وکیل به حکم صادره اعتراض کرد یا خیر ؟ ( به دفاتر قضایی مراجعه کردم گفتن نمیشه )
3 - آیا مراجعه همسرم و گفتن حقیقت تاثیری در رای صادره دارد یا خیر ؟
4 - آیا امکانش هست که بدون مراجعه به زندان، درخواست استفاده از عفو و بخشودگی رهبری را بکنم ؟
بی نهایت سپاسگزارم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
امکان واخواهی به حکم غیابی از طریق دفتر خدمات انجام می شود ولی برای جلسه حضوری دادگاه حضور شما لازم هست همسر شما در صورت اعتراف به جرم خود و بخشش شما ممکن است بخشیده شود