مشاوره حقوقی رایگان - من ارائه گزارش خلاف واقع در دادنامه از طرف شورای حل اختلاف

با سلام و وقت بخیر شخصی با مدارک واهی شکایتی از من به شورای حل اختلاف مبنی بر مطالبه طلب ارائه داد در پاسخ در جلسه دوم بهمن 1397 بنده در دفاع از خود م که بنده از آن میوه خریدن و پول میوه‌ها را از چه حسابی از چه بانکی به چه طریقی پرداخت کردم به خود شورا میتونه استعلام بگیره و در این خصوص من بهیچ بدهی ندارم
با وجودی که سامانه ثنا داشتن هیچ گونه ابلاغ دادنامه از این طریق برای من ارسال نشد در جلسه بعدش موارد پرداختی خودم را پرینت بانکی بودن ارائه دادند و هرچه تلاش کردم که چون مدارک ارائه شده خواهان مدارک واهی بودن پرونده را به کارشناسی ارجاع بشه بیهوده بود و بعداً زمانیکه اجرا برای اجرا متوجه شدند که محکوم شدند و بعد از اینکه پرونده پرونده را دیدم و دادنامه را مطالعه کردم متوجه شدم در سطح 5 دادنامه نوشته استناد شده به گزارش 210 مبنی بر این که خوانده ارائه کرده که به خریداری کردند ولی دلیل پرداخت نبوده گزارش هست ولی دلیل پرداخت گزارش گفتم که استعلام بگیره من شماره حساب خودم گفتم از این حساب به حساب‌های خواهانم شماره‌اش نوشتن مبلغ را پرداخت کردم و هیچ‌گونه بدهی ندارم و جلسه بعدش هم پرداخت و ارائه دادم الان که دو تا از این موضوع تازه متوجه شدند که 25 میلیون تومان پرداخت بانکی داشته و به ایشون به تازگی متوجه شدند که مدارک مشهور به پرونده است که خیلی هم دور از انتظار نیست چون از اقوام مسئول رسیدگی در شورا بوده و در این دو سال هر چه تلاش کردند کار به جایی نبردند میخواستم راهنمای بفرمایید چون به ناحق این پرونده محکوم شدند و باعث شد از دست بدم با چهار تا بچه مدارک مستند مستدل پرینت های پرداخت شده دارم خواهشمندم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سوالات نامفهوم و‌متناقض است

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
چنانچه مهلت تجدید نظر خواهی سپری نشده تجدید نظر خواهی کنید و در غیر این صورت میبایست اعاده دادرسی نمایید