مشاوره حقوقی رایگان - گزارش کذب و کتمان حقیقت فرد نظامی

سلام گزارش کذب توسط گشت نیروی انتظامی که توسط یه گروهبان نوشته شده و بهمراه آن دوسرباز وظیفه امضا کرده بودن منو روانه زندان کرده و با وثیقه آزاد شدم گزارش کذب نوشته شده اعلام کردن طبق اعلام مرکز پلیس110 مبنی بر تیراندازی در خیابان .. اینجانب گروهبان بهمراه2سرباز وظیفه درحین گشت زنی نبش خ .. بودیم که متوجه تیراندازی شدیم و تعقیب کردیم لاکن فرار کردن وفقط پلاک خودرو را تونستیم قرائت کنیم که بخاطر اینکه پلاک خودرو بنام بنده بود منو محکوم کردن حالا من دادسرای انتظامی شاکی شدم و کروکی محل جرم توسط بازرسی کشیده شد که با گزارش اولیه کاملن فرق داشته و یکی از سرباز وظیفه پشیمان و نادم به خاطر گزارش کذب و کتمان حقیقت در دادگاه حاضر شد و اعلام کرد که این گزارش کذب بوده و چنین چیزی نبوده و محل تیراندازی دارای دوربین مداربسته بوده که اعلام کردن فاقد هارد میباشد و بازپرس دادسری انتظامی بجای پیگیری پرونده منع تعقیب داد و با این حکمی که داده یک خانواده 6نفره با سرپرستی بنده رو نابود میکنه

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید از قرار منع تعقیب ظرف 10روز اعتراض و اسناد و مدارک محکمه پسند خود را تقدیم نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام قرار قابل اعتراض است اما باید موردی باشه که تحت نقض قرار بگیرد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قرار صادره ظرف ده روز قابل اعتراض

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید ظرف 10 روز از ابلاغ ، به قرار منع تعقیب اعتراض نمایید یا