مشاوره حقوقی رایگان - کارت عابر

سلام خسته نباشد
چندسال پیش کارت بانکی رو از یکی دوستان گرفتم و الان مسدودش کرده.
مبلغ 8 تومن هم داخلش هست. رفتم بانک گفت صاحب حساب مسدود کرده .. بعد من زنگ زدم به دوستم بهش میگم درستش کن تا پولمو بردارم بعد میگه دوس داشتم مسدود کردم کارت خودم اختیارش دست خودمه. بعد هرکاری دوس داری کن ... الان من باید چکار کنم. میتونم به پولم برسم ؟

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام اگر مردرکی مبنی بر واریز وجه به حساب ایشان دارید،مثلا فیش پرداختی،رسید کارت به کارت،شاهد... میتوانید مطالبه وجه بدهید