مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی در لیست بیمه

سلام و عرض ادب. بنده حسابدار خانم هستم و برای خانم ها باید بیمه روی دفتر رد شود. منتهی چون پروژه ساختمانی داریم کارفرما میخواهد بیمه پرسنل را روی کد کارگاه رد کند ولی خانم ها اجازه ندارند در کارگاه بیمه آن ها رد شود. آیا میتوانم برای خانم حسابدار سمت نقشه بردار رد کنم تا بتوانم بیمه ایشان را روی کارگاه رد کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره حضوری به وکیل مراجعه کنید ضمنا مطمین نیستم که چنین منعی برای بانوان در قانون وجود داشته باشد.حسابدار هم ممکنه در محل کارگاه مستقر باشه و به فعالیت حسابداری مشغول باشه.به هر حال کارگاه هم تجهیز میشه و بخش اداری هم میتونه در همان کارگاه موجود باشه الزامی نیست که حتما حسابداری یک شرکت در دفتر مرکزی شرکت مستقر باشه و اسناد و مدارک ارسال بشه.خیلی از شرکتهای ساختمانی پرسنل خانم هم دارند و بخش حسابداری و مالی مستقر در خود کارگاه دارند کدام قانون مدنظر شما چنین ممنوعیتی قید شده که حسابداری اگه خانم باشه نباید به محوطه کارگاه وارد بشه.؟