مشاوره حقوقی رایگان - درخواست معوقه حقوق مستمری پدر به دختر

با سلام. شوهرم 10 سال پیش فوت کرده، هیچگونه دریافتی نداشتم و از قانون حقوق مستمری پدر به دختر هم بی اطلاع بودم. در سال جاری با اطلاع از این قانون، اقدام به دریافت حقوق مستمری پدر به دختر کردم و الان حقوقم برقرار شده.
سوالم اینجاست که آیا می توانم حقوق 10 سال گذشته را مطالبه کنم ؟

پاسخ ها :

درخواست معوقه حقوق مستمری پدر به دختر مستمری معوقه بازماندگان مستمری پدر به دختر معوقه مستمری بازماندگان مستمری