مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام دوستان عزیز و وکلا معزز دادراه
با ادب
من بازنشسته هستم. در سال93
از صندوق میزان با ارایه کسر حقوق و چک از خودم و چک از ضامن مبلغ
5م تومان وام گرفتم که حدودا 6500 در اقساط ماهانه 200 پرداخت کنم.
مبلغ 4780000 تومان واریز کردند
و قسط اول فی المجلس برداشتن
و دو تا قسط دیگر هم دادم
که صندوق میزان جمع شد.
رفتم سرپرستی گفتن بانک معین معلوم شود به شما ابلاغ میشه
بانک صادرات. مشخص شد.
بانک صادرات از مرداد96 تا شهریور99
مبلغ 11/000/000 میلیون تومان. هر ماه 300/000 تومان از حقوق من برداشته.
که در مهرماه99 رفتم شعبه بانک صادرات گفتم وام من تمام شده
چک من را بدهین.
گفتن باید 2000/000 دیگه بدهی.
که در اسفند 99 ابلاغ از شورا امده
رفتم شعبه
گفتن شاکی داری بانک صادرات
4700/000 بدهکاری
از بانک پرینت برداشت11م را به همراه لایحه دفاعیه از طریق دفتر قضایی فرستادم شعبه و حضوری هم رفتم.

در 28 اسفند99 رای صادر شده. نوشتن
شما بعلت عدم شرکت در جلسه و عدم ارسال لایحه و عدم دفاع از خود در این مرحله محکومیت به پرداخت
4700/000 اصل
33درصد تاخیر
هزینه دادرسی
حق الوکاله بر اساس کانون وکلا
نبم عشر
رای غیابی
20 روز واخواهی
20 روز تجدید نظر
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*** سوال
1/برای چه نوشته عدم شرکت. چون من شرکت کردم
2/چرا نوشته عدم ارسال لایحه چون فرستادم
3/ خودشون وام را برداشتن که 14 م تومان برداشتن
4/واخواهی من از 28 اسفند 99 شروع شده تاریخ خاتمه که واخواهی بدهم کی تمام میشه
5/ایا می شود که واخواهی ندهم و فقط تجدید نظر بدم
6/چرا در سال 97 چک من را برگشت زدن
7/ من که در بدو گرفتن وام کسر از حقوق داده بودم خب چرا همون سال برنداشتن. چرا واستادن سال96 اقدام کردند. مقصر من که نبودم 3 سال تاخیر با من حساب کنند. بعدشم شعبه میزان جمع کرده بود. متوار بودند
8/چرا چک من برگشت زدن که الان نمتوانم وام یا دسته چک بگیرم

9/ خواهشمند است بنده را راهنمایی و از کجا شروع کنم و چطوری و با چه مدارک جواب بدهم ؟
ممنون.

پاسخ ها :

حاتم برزگر جیحونی

حاتم برزگر جیحونی :

با سلام . حتما واخوهی را انجام بدید و جهت تهیه لایحه دفاعیه با یه وکیل مشورت کنید و تقاضای کارشناسی نمایید