مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در ایام کرونا

سلام. آخر فروردین اجاره نامه خانه تمام میشود. میخواستم ببینم برای صاحب خانه امکان این که حکم تخلیه بگیرد وجود دارد یا نه؟ با توجه به این که اعلام شده با 25 درصد اضافه کردن اجاره نامه تمدید میشود و حق بلند کردن مستاجر وجود ندارد. برای این کار باید به شورای حل اختلاف مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

شما لازم نیست جایی مراجعه کنید یه اظهارنامه بفرستید قانون را یادآوری کنید و اراده خودتان برای تمدید با شرایط مقرر قانونی را به موجر اطلاع بدهید.لازم نیست کار دیگری انجام بدهید خود موجر باید برای تخلیه به مراجع زیربط که در این مورد شوراست مراجعه کنند.