مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ملک

با سلام.
من ملكم را ميخواهم به مستاجر بدهم و سال آينده صد در صد به آن نياز دارم. نگران اين هستم كه سال آينده همچنان كرونا باشد و مصوبات ستاد كرونا مبني بر عدم ابلاغ حكم تخليه پا برجا باشد.
ميدانم شورا هاي حل اختلاف حكم تخليه نمي دهند. اگر سندم را در دفترخانه اسناد رسمي تنظيم كنم، آيا ميتوانم چنانچه مستاجر از تخليه سرباز زد حكم تخليه بگيرم؟

پاسخ ها :

تخلیه ملک در دوران کرونا اجاره ملک حکم تخلیه در ایام کرونا تخلیه ملک مستاجر موجر کرونا