مشاوره حقوقی رایگان - پاسخ اظهارنامه

با سلام.
اظهارنامه ای به شخصی ارسال کرده ام و خواستار انجام کاری توسط ایشان شده ام ولی وی در جواب به هیچ عنوان موارد و نکاتی که مرتبط با موضوع اظهارنامه و خواسته مندرج در آن، ذکر نکرده است و مسائل دیگری که غیر مرتبط است و تماما کذب می باشد را بیان کرده است .
فی الحال در جواب دادن به پاسخ های او، اصلا به مسائل غیر مرتبط بپردازم و کذب بودن آن ها و دلایلم را بیان کنم یا چون زمان و مکان مناسبی برای بیان توسط ایشان انتخاب نشده، اهمیتی به آن ها ندهم؟
امکان دارد بعدا از این موارد غیر مرتبط مذکور در پاسخ سوء استفاده شود و به طور مثال بگوید که قبلا این موارد را به اطلاع شما رسانده ام؟
با سپاس

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره با نشان دادن اظهارنامه به وکیل به صورت موردی مشورت بگیرید نمیتوان به سوال شما پاسخ کلی داد باید به صورت جزیی بررسی شود